Kennis wordt wijsheid als het je persoonlijke ervaring is
Til je yoga naar het volgende niveau

Wil je ook Kundalini Yoga Coach worden?

Posted by Gian in Uncategorized | 0 comments

Het regende persoonlijke successen vorige week zaterdag, tijdens de voorlaatste bijeenkomst van de Kundalini Yoga Coachingtraining level 1. Na afloop kreeg ik zoveel mooie respons! Te leuk en inspirerend om voor me te houden.

Innerlijk fundament

Zo vertelde een yogadocente blij: “Ik heb voor het eerst bijna negentig dagen achter elkaar yoga gedaan zonder interne struggles! Ik voel een innerlijk fundament dat er eerder niet was.”


Een jonge vrouw kwam naar me toe met een bijzonder pakje thee. “Voor jou,” zei ze. “Heb ik zelf gemaakt!” Ze liep al tijden rond met het idee om haar eigen thee te gaan produceren en nu had ze dit plan, dankzij de training, binnen twee weken gemanifesteerd.
Een student zei dankbaar: “Ik heb zo’n mooi moment beleefd met mijn coachee. Tijdens de sessie gaven we onze emoties bewust de ruimte, en toen kon de wijsheid van het lichaam spreken.” Het voelde voor hem als een persoonlijke doorbraak.

Je komt je donkere kantjes tegen

Het geeft vreugde en voldoening zulke succesverhalen te mogen horen, maar ik weet natuurlijk ook welk proces eraan vooraf is gegaan. De blokkades die je dapper moet overwinnen. De frustratie als dingen niet lukken. De Kundalini Yoga Coachingtraining is dan ook zeker niet bedoeld voor iedereen! Het is, naast een gedegen coachingopleiding, echt een diepgaande spirituele reis waarbij je jezelf en je donkere kantjes tegenkomt. Het vraagt inzet, moed en vastberadenheid om hierdoorheen te groeien. Je wordt een yogi, iemand die standvastig met het licht én met de duisternis kan zijn.

Houding belangrijker dan ervaring

Zowel Kundalini Yogaleraren als andere serieus geïnteresseerden kunnen meedoen aan De Kundalini Yoga Coachingtraining level 1. Je innerlijke houding vind ik belangrijker dan je ervaring. Voel jij een “ja” vanbinnen, denk je dat je klaar bent voor deze stap? Dan heb je in maart nog één kans om in te stromen in een kersverse trainingsronde. Daarna staat de level 1 namelijk pas weer ingepland voor eind 2018.

Inhoud Kundalini Yoga Coaching level 1

De internationale opleiding bestaat uit 2 blokken van elk 4,5 dag. 15 tot en met 19 maart en 17 tot en met 21 mei. Je wordt helemaal ondergedompeld en maakt een ware transformatie door. Je leert…

– …je eigen yoga en meditatiepractice opbouwen én volhouden
– …het spirituele proces van Kundalini Yoga begrijpen
– …100% verantwoordelijkheid nemen
– …beperkende overtuigingen en blokkades opruimen
– …coaching skills: luister- en vraagtechnieken
– …een juiste mindset aannemen: neutraal en meditatief aanwezig zijn
– …werken met het coaching intakescript, waarmee je precies de juiste vragen leert stellen tijdens de intake bij je coachingsessies
– …Kundalini Yogaoefeningen (je doet wel 4 tot 6 uur yoga per dag)
– …en nog onbenoembaar veel meer!

Over de begeleiding:

Ik heb jarenlange ervaring opgebouwd als yogaleraar en trainer. De processen waar jij doorheen gaat, heb ik zelf allemaal doorlopen. Daarom kan ik jou dienen als wegwijzer, als gids. Van bijzonder grote waarde is ook de feedback die je krijgt van de groep, je mede-coaches en de rest van het opleidingsteam.
Wil je meer informatie, of wil je je inschrijven? Stuur dan een mail naar gurugiansingh@gmail.com onder vermelding van level 1. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Ik hoop je in maart te mogen ontmoeten!
Sat Nam
Jasper

P.s: Alvast voor in je agenda:
* Kundalini Yoga Coaching level 2: 13-17 september & 8 – 12 november 2017
* Eerste webinar Guru Gian: 16 februari 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Over Guru Gian

Gedurende het schrijven van mijn proefschrift kreeg ik de realisatie dat er niet alleen maar kennis in boeken stond, maar dat er een veel grotere kennis bron in mijzelf bestond.

Ik begon te lezen en te mediteren en later kwam daar (Kundalini) Yoga bij.