Kennis wordt wijsheid als het je persoonlijke ervaring is
Til je yoga naar het volgende niveau

Guru Gian

Jasper (14 van 16)

Ik ben een professionele yogaleraar, therapeut, coach en trainer op missie om mensen te inspireren en te ondersteunen door yoga, meditatie en mindfullness naar innerlijke kracht, zingeving en plezier in een context van liefde en groei.

Toen ik mijn proefschrift over Ondernemerschap afrondde, stuurden een aantal opmerkelijke gebeurtenissen in mijn leven mij in een nieuwe richting. Ik kon een aantal weken nauwelijks lopen, was getuige en ondersteuning van een buitengewone helingservaring met een chronisch verslaafde en geestelijk ziek familielid, en ontmoette een aantal bijzondere spirituele leraren in India. Ik begon te leven als een yogi en mediteerde 4 tot 6 uur per dag en combineerde het leven van een yogi met de verantwoordelijkheden van een economisch adviseur voor de stad Amsterdam.

Na een volgende reis naar India besloot ik mijn leven te geven aan de technieken van yoga en meditatie die mij hielpen mijn plezier en doel in het leven te vinden. Vanaf die dag ben ik fulltime yogaleraar, trainer en coach. Ik heb meer dan honderden mensen geholpen en gecoacht naar innerlijke kracht, zingeving en plezier door de vaardige toepassing van yoga, meditatie en life coaching-technieken.

Ik ben nog steeds diep verliefd op en verwonderd over de wetenschap en kunst van yoga en beoefen, bestudeer en onderwijs yoga dagelijks. Naast yoga wijd ik veel tijd aan het opvoeden van mijn dochter.

Nu is het mijn beurt om deze technieken en mijn ervaring met jou te delen. Ik kijk uit naar onze samenwerking.